Kwaliteitsvolle juridische dienstverlening

We rafelen het juridisch kluwen voor u uit

Transparantie het codewoord.

OVER ONS

De daad bij het woord

LEGAL CORNER ADVOCATEN werd in 2007 opgericht door de Antwerpse advocaten Rahim Aktepe en Bülent Demir, die besloten om hun diepgaande kennis in diverse domeinen van het recht te bundelen, om op die manier hun diensten aan een zo breed mogelijk publiek te kunnen aanbieden...

Niet uniek, wel persoonlijk

We zijn een drempelloos advocatenkantoor.
We staan u bij met raad en daad en helpen iedereen, behalve uw tegenpartij.
Samenwerken is belangrijk, daar geloven we in. Een open en transparante manier van werken waarin we u van juridisch advies kunnen voorzien. Het menselijke aspect van ons werk vinden we belangrijk, dat beloven we u. Binnen één werkdag nemen we contact met u op. We gaan graag met u in gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.

TOP

Beste cliënten,

Wegens de overheidsmaatregelen tegen het corona-virus zijn wij genoodzaakt om vanop afstand te werken.

De gezondheid van ons personeel en ons cliënteel is voor ons van het grootste belang.

Om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen, zullen wij in de komende weken en zolang als nodig onze werking op de volgende manier organiseren:

- Consultaties zullen slechts na telefonische afspraak digitaal of per telefoon gehouden worden. Tel: 03/216.19.07
- E-mail: info@legalcorner.be

- Documenten kunnen ons via onze brievenbus of via mail/whatsapp bezorgd worden. De brievenbus wordt dagelijks gecontroleerd.

- Betalingen dienen bij voorkeur via bankoverschrijving te gebeuren.

Wij blijven alle dossiers met de nodige stiptheid verder opvolgen, rekening houdend met de maatregelen die door de overheid worden opgelegd en die ook een grote impact hebben op de werking van de Hoven en Rechtbanken.

Wij danken u voor uw begrip en wensen ons land veel sterkte in deze moeilijke tijden. Wij zullen deze crisis samen overwinnen.

Het Legal Corner Team.

Legal Corner Advocaten