LEGAL CORNER ADVOCATEN staat klaar om Uw problemen snel, accuraat, efficiënt en duurzaam op te lossen...

LEGAL CORNER ADVOCATEN opteert steeds voor een doorzichtige aanpak, teneinde de complexe juridische realiteit verstaanbaar te maken voor zowel particulieren als ondernemingen. Dankzij deze open werkwijze, waarbij de cliënt steeds op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken en er nauw bij wordt betrokken, heeft LEGAL CORNER ADVOCATEN thans een brede waaier van cliënteel opgebouwd, bestaande uit zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, zowel uit België als uit het buitenland.

Historiek
2007

test

LEGAL CORNER ADVOCATEN werd in 2007 opgericht door de Antwerpse advocaten Rahim Aktepe en Bülent Demir, die besloten om hun diepgaande kennis in diverse domeinen van het recht te bundelen, om op die manier hun diensten aan een zo breed mogelijk publiek te kunnen aanbieden.

test2

test2

gggggg

test

test3

gghhshsh

PRESENT

LEGAL CORNER ADVOCATEN werd in 2007 opgericht door de Antwerpse advocaten Rahim Aktepe en Bülent Demir, die besloten om hun diepgaande kennis in diverse domeinen van het recht te bundelen, om op die manier hun diensten aan een zo breed mogelijk publiek te kunnen aanbieden. LEGAL CORNER ADVOCATEN opteert steeds voor een doorzichtige aanpak, teneinde de complexe juridische realiteit verstaanbaar te maken voor zowel particulieren als ondernemingen.

Dankzij deze open werkwijze, waarbij de cliënt steeds op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken en er nauw bij wordt betrokken, heeft LEGAL CORNER ADVOCATEN thans een brede waaier van cliënteel opgebouwd, bestaande uit zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, zowel uit België als uit het buitenland.

PRAKTIJKGEBIEDEN

Legal corner advocaten

is actief op bijna alle domeinen van het recht. In het bijzonder is het advocatenkantoor gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Kwaliteitsvolle juridische dienstverlening

We rafelen het juridisch kluwen voor u uit

Transparantie het codewoord.

THE TEAM

Our Lawyers

Rahim Aktepe

Rahim AKTEPE werd geboren op 2 april 1979 te Lier. Hij voltooide zijn lagere en secundaire studies aan het Sint-Gummaruscollege in Lier, alwaar hij Economie en Moderne Talen studeerde...

Bülent Demir

Bülent DEMIR werd geboren te Lier op 1 februari 1979. Zijn lagere en secundaire studies voltooide hij aan het Sint-Gummaruscollege te Lier (Grieks-Latijn)...

Anne Rodriguez

Quickly incentivize low-risk high-yield platforms with ubiquitous human capital. Credibly envisioneer next-generation.

Malena Moore

Quickly incentivize low-risk high-yield platforms with ubiquitous human capital. Credibly envisioneer next-generation.

CONNECT WITH US
TOP